ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING

Zwangerschapsbegeleiding

Sione vond tijdens haar zwangerschap weinig en veel tegenstrijdige informatie omtrent zwangerschap en sporten. Ze heeft zich ingelezen en laten adviseren door specialisten op het gebied van zwangerschap en sporten. Tijdens haar eigen zwangerschap heeft ze veel in praktijk gebracht en het zelf ervaren. Elke zwangerschap is natuurlijk anders, net als elke bevalling. Echter Sione gelooft in fit de zwangerschap in, is fit er weer uit. Een programma tijdens de zwangerschap is voor elke vrouw anders en is naast eventuele zwangerschapskwalen ook afhankelijk van wat je vóór de zwangerschap al aan sportiviteiten deed. Op een gegeven moment moet elke zwangere vrouw  tijdens het vorderen van de zwangerschap steeds meer gaan denken in bewegen ipv trainen. Sione heeft inmiddels meerdere vrouwen begeleidt rondom de zwangerschap. Daarnaast laat ze de dames, zowel tijdens als na de zwangerschap, aangepaste versterkende oefeningen doen én geeft ze nog veel advies en handige tips.

Neem voor meer informatie contact op met Sione. Samen kunnen jullie dan kijken wat de wensen zijn en voor welke periode.

 

 

 

 

 

oefeningen zwangere dame

Ruth Hoogeveen:

“Het is fijn om te blijven bewegen tijdens de zwangerschap. Hierbij begeleidt Sione me op een prettige manier. Aan het begin van mijn zwangerschap heeft ze mijn trainingsschema’s door gezet, waardoor ik het gevoel van fit zijn lang wist te behouden. Door de zwangerschap heen ging trainen steeds meer over in bewegen. Sione helpt mij bij het aftasten van mijn grenzen en deze te bewaken. We hebben met regelmaat telefonisch contact, dat is prettig. Onder het motto ‘fit erin, fit eruit’, hopen we samen het beste uit bewegen in combinatie met deze zwangerschap te halen.”

Danielle Kurpershoek:

“Ik heb dankzij haar begeleiding een actieve zwangerschap (35 weken zwanger en beweeg nog steeds lekker) waar ik zelfs af en toe een zwangerschapskoppeltraining heb mogen doen (op de indoor fiets gevolgd door een wandeling).  Ze heeft me ook veel tips gegeven over specifieke oefeningen voor de zwangerschap, en goed geïnformeerd over wat ik kan verwachten van bewegen tijdens de zwangerschap en de periode na de geboorte. Zoals zij zegt: “fit de zwangerschap in, betekent fit eruit” en dat zal zeker zo zijn. Helaas heb ik op een gegeven moment problemen aan mijn bekken gekregen wat samenviel met een wat stressvolle periode. Sione heeft me ook hier super ondersteund en ervoor gewaakt dat ik de grenzen van mijn lichaam goed respecteerde en extra rust nam wanneer dat nodig was. Het probleem is dan ook weer zo goed als weg.

Je merkt aan alles dat Sione een ervaren coach is die haar coachees individueel benadert. Je weet dat je met haar nooit een “copy and paste” training schema zal krijgen. Als aanstaande tri-moeder is het ook zeker inspirerend om gecoacht te worden door iemand die zelf moeder is en slechts twee jaar na de geboorte van haar dochter in Kona haar AG won, een ongelooflijke prestatie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik, onder de begeleiding van Sione, na de geboorte van mijn dochtertje, sporten en racen zeker kan combineren met het nieuwe moederschap.”

Laura Kieftenbeld:

“Sione heeft me tevens begeleid tijdens de zwangerschap en nadien weer in de opbouw. Tijdens en na mijn eerste zwangerschap had ik veel bekkenklachten en dit was tijdens mijn tweede onder begeleiding van Sione nihil”.

nl_NLDutch