(PERSONAL) TRAININGEN EN BEDRIJFSCLINICS

Trainingen

Siosport organiseert in Eijsden enkele trainingen. In de winter van 2019-2020 waren dit rompstabiliteitstrainingen. Vanaf maart zouden dit hardloop/bootcamp trainingen zijn, maar het Covid-19 virus gooide roet in het eten. Vanaf 11 mei 2020 mag er weer in groepsverband (met inachtneming van de RIVM regels) gesport worden. Siosport biedt daarom vanaf woensdag 20 mei wekelijks Fitboost trainingen (combinatie rompstabiliteit/bootcamp en hardlopen) aan. Verdere groepstrainingen vindt u onder het submenu trainingen.

Personal Trainingen

Het is mogelijk om een Personal Training te boeken bij Siosport. Wat zijn de mogelijkheden?

Sportief : zwemmen, fietsen, lopen, wisselen(triathlon), rompstabiliteit

Fitheidstrainingen: 1 -op -1 cardio en/of rompstabiliteitslessen of combinatie hiervan

Overig: voeding, sportvoeding, mentaal, aanpassen huidige levensstijl naar een sportievere, gezondere levensstijl

Een Personal Training kost 55 euro incl BTW. Wil je liever samen met een trainingsmaatje of partner een training boeken dan betalen jullie samen 85 euro incl BTW. Prijzen zijn exclusief eventuele entreekaartjes voor een sportaccommodatie. Wil je een (twee-)wekelijkse Personal Training dan geldt er een korting op de totaalprijs.

Zwangerschapsbegeleiding

Naast eigen ervaring met sporten tijdens en na de zwangerschap heeft Sione meerdere vrouwen begeleidt rondom de zwangerschap. Sione gelooft in fit de zwangerschap in, is fit er weer uit. Echter denk tijdens het vorderen van de zwangerschap steeds meer in bewegen ipv trainen. Daarnaast laat ze de dames, zowel tijdens als na de zwangerschap, aangepaste versterkende oefeningen doen. Verder geeft ze nog veel advies en handige tips.

(Bedrijfs)Clinics

Siosport heeft jaarlijks clinics georganiseerd in opdracht van en voor Stichting Vrouwentriathlon. Tevens is het mogelijk als bedrijf één of meerdere clinics door Siosport te laten verzorgen bij het toewerken naar een gezamenlijk sportief bedrijfsevenement. Denk hierbij aan deelname aan de Dam tot Damloop, een fietsevenement, etc.

Tevens is het mogelijk om als trainingsgroepje trainingen of clinics op maat door Siosport te laten verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op met Sione via info@siosport.nl