BEDRIJFSCLINICS EN CLINICS VOOR GROEPEN/FAMILIES

(Bedrijfs)Clinics

Siosport heeft jaarlijks clinics in opdracht van en voor Stichting Vrouwentriathlon georganiseerd. Tevens is het mogelijk als bedrijf één of meerdere clinics door Siosport te laten verzorgen bij het toewerken naar een gezamenlijk sportief bedrijfsevenement. Denk hierbij aan deelname aan de Dam tot Damloop, een fietsevenement, etc.

Neem vrijblijvend contact op met Sione via info@siosport.nl

Vodafone/Ziggo

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseerde Sione Jongstra een clinic voor Vodafone/Ziggo. Een groepje medewerkers van deze organisatie deed mee aan de 70.3 Ironman Maastricht. Sione startte de dag met het delen van informatie over racen over de langere afstand en deelde de urgentie van het verzorgen, goede en voldoende (sport) voeding tijdens de voorbereidingen en met name de race. Vervolgens vertrok de groep voor een verkenning van het fietsparcours en gaf Sione onderweg ook nog diverse tips.

 

marsha hendrix triathlon

 

Marsha Hendrix (Service Manager B2B Vodafone/Ziggo):

“Wat was het een ongelofelijk fijne dag. Wat hebben we genoten. Het weer was allereerst perfect. Na het verzamelen heeft Sione tijd en moeite genomen om al onze vragen te beantwoorden. Ik heb er veel aan gehad en gelijk de tips in praktijk kunnen brengen. De groep was meteen een geheel. Sione had voor sportvoedingsrepen en Bye Nutrition sport drink in de bidon gezorgd. Na een groepsfoto zijn we gestart. Sione kon het parcours op haar duimpje en heeft ons er in een mooi tempo, maar op een veilige manier doorheen geloodst. Tevens was er tijdens de rit voldoende individuele tijd voor persoonlijke adviezen. Door deze clinic ging ik met veel vertrouwen de Ironman 70.3 Maastricht tegemoet.”

Finavista

Hardloopclinic 90 minuten ter voorbereiding op de Dam tot Damloop.

Clinics/Trainingsdag(en) voor groepen of families

Tevens is het mogelijk om als trainingsgroepje of familie trainingen of clinics op maat door Siosport te laten verzorgen.

 

Familie fietsclinic

In mei 2021 organiseerde Sione een fietsclinic voor de familie Westerhof-Zwaan. De kids zaten voor de eerste keer op de racefiets maar komen uit sportieve familie, dus na wat schakeltips fietsten ze zo weg. Na een stukje vlak en wat bochtentechniek op naar het echte werk. Eerst de Sibbeberg. Dat ging zo goed dus de Cauberg werd ook nog getrotseerd. Siosport verzorgde in dit geval, naast de clinic, tevens de accommodatie en fietsen. 

familieclinic siosport

Damesfietsclubje Amsterdam (september 2021)

Een groepje dames dat regelmatig samen fietst in Amsterdam e.o. wilden wel eens in het prachtige Limburg fietsen. Voor veel dames zou het de eerste keer in de heuvels worden en daarom organiseerde één van de dames een fietsclinic o.b.v. Sione. Natuurlijk werd er afgesloten met echte Limburgse vlaai op het terras.

Floor: “Het was een heerlijke start van een prachtig weekend fietsen in zuid limburg en Belgie. De meiden waren blij met je tips and tricks en ze zijn helemaal los gegaan met klimmen!”

nl_NLDutch