REFERENTIES

 

 Marliese Vollebregt benaderde mij in maart 2022 voor de begeleiding naar een hele triathlon. Het is een traject geweest met de nodige hobbels, maar Marliese gaf niet op. Ze investeerde in en op de juiste vlakken en was een goed coachbare atleet, die ook haar onzekerheden/vragen durfde te tonen/stellen. Mooie resulaten volgden met een topprestatie op haar hoofddoel. Ik ontving van Marliese een mooie beschrijving van het coachingstraject naar de hele in Almere.

Lees hier haar verhaal:

De weg naar Almere

Marliese Vollebregt met Challenge Almere finisher medaille
Referentie Siosport atleet Jasper

 

“Tijdens een openwater zwemcursus in juni 2020 leerde ik Sione kennen. Haar oprechte enthousiasme en passie voor de sport werkte aanstekelijk en sinds september 2020 is ze mijn coach.

Geen enkele training lijkt hetzelfde en ik leer ontzettend veel. Daarnaast kan ik altijd bij mijn coach terecht voor vragen, voor tips en tricks, voor sportvoeding, voor goed deskundig advies en voor mooie ervaringsverhalen!
Dat Sione mijn trainingsschema opstelt, geeft mij rust, zekerheid en vertrouwen dat ik mijn doelen ga halen. Wat ik ook heel belangrijk vind, gelet op mijn veranderde gezinssituatie, is dat mijn coach oog heeft voor de privé-werk-sportbalans.
Kortom: ik ben zelf erg tevreden over Sione en kan haar als coach van harte aanbevelen.

 

 

“De gedrevenheid en doorzettingsvermogen van Sione zie ik terug in haar schema’s en in het coachen van haar atleten. Daarnaast geeft Sione een richtlijn aan mijn trainingen met een balans in het geheel. Ze gaat ervoor en naast de wekelijkse schema’s geeft ze mij (en de andere atleten) advies, raad, aansporingen en heel veel kennis en dit alles met overtuigende enthousiasme”.

nl_NLDutch