SIOSPORT PARTNERS

Siosport Partners

Sione werkt al jaren samen met verschillende partners. De samenwerking met sommige van deze partners gaat zelfs terug naar de tijd dat Sione zelf actief was als professioneel triathlete. Innoverende kwaliteit (waardoor prestatie bevorderend), vertrouwen, loyaliteit  en het creëren van een win-win situatie zijn de belangrijkste pilaren voor een langdurige samenwerking. Sione laat nu in haar functie als coach, haar atleten en/of klanten hier ook van profiteren.

 

 

 

 

 

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Wanneer de zon aan de hemel staat en de weilanden op hun groenst zijn ervaar je de natuur op zijn best. Daar houden wij van, puur natuur! Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier. BYE Nutrition is te bestellen via Siosport. 

Met kortingscode  siosportBTTLNS10 krijg je maar liefst 10% korting op www.bttlns.com 

Wanneer alle spieren en gewrichten optimaal kunnen bewegen en functioneren zullen er minder snel blessures ontstaan. Als dit niet het geval is zal het lichaam gaan compenseren. Dit kan leiden tot pijnklachten, overbelasting en/of blessures.

We zorgen voor specifieke oefeningen en behandelmethodes om de coördinatie, evenwicht, mobiliteit en kracht te verbeteren. Zodat u gezond kunt sporten.

www.chiromotion.nl 

logo craft sportswear

Craft heeft een lange ervaring (45 jaar) en historie in het maken van sportkleding voor world champions and everyday heroes. Dat betekent dat het merk sportkleding maakt voor de individuele sporter op het allerhoogste niveau. Craft is een internationaal sportmerk en is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf New Wave Group in Zweden.

Vijf jaar geleden heeft Craft besloten om met footwear te starten. Door de jarenlange ervaring in sportkleding is het in staat om sporters op het hoogste niveau te ondersteunen met de juiste producten. 

Sportfysiotherapie in Maastricht. Move2perform richt zich op de fysiotherapeutische behandeling van sportblessures, sportrevalidatie en overige orthopedische klachten. Vanuit de praktijk is er een extra specialisme op gebied van hardloop gerelateerde klachten. 

BLACKROLL® is een Healthstyle Company. Dit betekent dat zij producten en diensten aanbieden die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn voor elke levenssituatie en levensstijl, en waarvan deskundigen op het gebied van sport en gezondheid – wetenschappers, artsen, therapeuten en professionele atleten – overtuigd zijn. BLACKROLL® zet in op maximale spieractivatie & herstel. Met de BLACKROLL-app ontdek je tal van oefeningen om zelf eenvoudig mee aan de slag te gaan. Meer informatie over de producten vind je op www.blackroll.com/nl met de code SIOSPORT krijg je 15% korting (sale producten uitgesloten).

Id’s me is een SOS armband voor sporters, oftewel een persoonlijk en medisch identificatie (ID) product. De persoonlijke vitale gegevens (je SOS gegevens) worden onverwoestbaar op een RVS plaatje gegraveerd en met een armbandje om de pols gedragen.

In geval van een ongeluk of een andere noodsituatie weten hulpverleners direct wie je bent, of er sprake is van een medische indicatie die van belang is bij eerste hulp en kan er contact worden opgenomen met het thuisfront. Dit kan van levensbelang zijn!

Siosport biedt je een korting van 10% op je bestelling via idsme.nl met code As1oN3Sp21

en_USEnglish