TRAININGSWEEKEND BEESD 14-16 AUG 2015

Denk je erover mee te gaan doen aan de Vrouwentriathlon in Beesd? Dan is dit trainingsweekend uitermate geschikt om goed voorbereid aan de start te staan. Een wisseltraining en trainen op het parcours (dus gelijk verkenning) en daarnaast superhandige tips & trics. Naast de trainingen hoort ook lekker eten en gezelligheid in een prachtige omgeving tot het programma. Echter deelname aan de Vrouwentriathlon is geen must om aan het weekend deel te nemen.

Hoe ziet het programma van het Siosport trainingsweekend  van 14 tm 16 augustus op en rondom Camping Betuwestrand in Beesd eruit? Hieronder vind je alle praktische gegevens:

Vrijdag 14 augustus
9.00 uur: verzamelen bij Betuwestrand
9.30 uur – 10.30 uur: zwemmen
11.00 uur – 12.30 uur: Wisseltraining en verkennen loopparcours 1/16 of 1/8
Middag: tent opzetten en middag vrij te besteden. Ook tips verkrijgbaar om optimaal te genieten van de mooie omgeving van Camping Het Betuwestrand en Beesd.
18.30 uur: Pasta Party met filmpje Beesd 2014 en vragen(v)uurtje

Zaterdag 15 augustus
Ochtend: Fietsparcours verkennen 1 of 2 ronden. Aansluitend wisselzone verkennen.
Middag: vrij te besteden
Avond: Keuze je eigen pre race maaltijd bereiden of met groep (pannenkoeken) eten

Zondag 16 augustus
Vrouwentriathlon Beesd

Kosten
Voor het trainingsweekend in Beesd betaal je 125 euro per persoon Dit is inclusief 2 overnachtingen (in eigen tent), inclusief toeristenbelasting + pasta party met 1 drankje + alle trainingen + sportdrank voor de trainingen + goodie bag. Exclusief diner zaterdagavond, overige maaltijden en drankjes. Wil je al op donderdag naar Beesd komen en overnachten op Camping Het Betuwestrand? Dat kan voor een meerprijs van 10 euro pp.

Inschrijven
Deelname aan de Vrouwentriathlon Beesd is niet inbegrepen in de prijs. Wil je meedoen aan het trainingsweekend én aan de Vrouwentriathlon? Dan moet je je voor beide evenementen apart inschrijven. Inschrijven voor de Vrouwentriatlon Beesd kan via onze website, aanmelden voor het trainingsweekend kan door een mail te sturen aan info@siosport.nl. Aanmelden voor het trainingsweekend kan nog. Geef je snel op en wacht echter niet te lang, want vol=vol!

Aandenken
Doe je mee? Bestel dan ook voor een speciale prijs een aandenken aan dit leuke trainingsweekend: een Siosposrt hardloopshirt of Siosport running singlet. Van goede kwaliteit, dus echt speciaal geschikt voor hardlopen. Wil je een aandenken aan dit mooie weekend? De speciale aanbiedingsprijs voor het running singlet is 19,95 euro, de kosten voor het hardloop T-shirt zijn 27,95 euro. Vermeld bij aanmelding voor het trainingsweekend via info@siosport.nl of je een singlet (onderste op de afbeelding hieronder) of t-shirt (bovenste)  wilt bestellen – of beide natuurlijk!

Shirts Siosport

en_USEnglish