Agegrouptrainingsdag 17 augustus 2024
Foto Agegrouptrainingsdag 2023

Agegroupcoördinator, atleet en coach Sione Jongstra organiseert op zaterdag 17 augustus een agegrouptrainingsdag in Wageningen e.o.

 

Programma en alle praktische informatie

 

Datum: zaterdag 17 augustus 2024

Locatie: Wageningen/Renkum

 

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

09:30-10:00  Ontvangst koffie/thee

10:00-12:00  Lezingen van Sione Jongstra en Wouter Dijkshoorn

12:00-13:00  Lunchen en eventueel omkleden

13:00-15:30  Keuze uit: een mooie ronde op de racefiets óf crosstriathlon fietsclinic i.c.m. verkenning parcours NK/AGK crosstriathlon (onder voorbehoud van toestemming)

15:30-16:00  Douchen en afsluiten

 

Kosten: 69,95 euro p.p. inclusief bovenstaande, koffie/thee ontvangst en lunch

Doorgang bij minimaal 12 inschrijvingen.

Vragen: mail naar info@siosport.nl

Lezingen

Sione Jongstra, triatleet en coach bij Siosport, geeft inzicht in de verschillen in types agegroupatleten en de manier van trainen/herstel in de verschillende agegroupcategorieën. Als ex Protriatleet, agegroupatleet en coach heeft ze de nodige inzichten verworven binnen dit thema. Sione maakt onder meer duidelijk waarom continuïteit in trainingen en dus blessurevrij blijven nóg belangrijker wordt met het vorderen van de leeftijd. Ook kan ze alles vertellen over deelname aan agegroup EK’s en WK’s namens Nederland.

Wouter Dijkshoorn,trainer & initiatiefnemer van CrossTriNL, neemt ons mee in de crossdisciplines en hoe mountainbiken en trailrunnen (als triatleet op de weg) goed gebruikt kunnen worden gebruiken in het trainingsschema van de agegrouper. Voor de crosser is dat disciplinegericht trainen en voor de wegatleet is het vooral een waardevolle aanvulling op het gevarieerd trainen. Dat maakt het leuk, speels, geeft minder kans op overbelastingsblessures en een kwaliteitsinjectie!

Inschrijven:
Agegrouptrainingsdag 2024
€ 69,95

Total


en_USEnglish