TRAININGSWEEK (70.3 MALLORCA) 1 TM 8 MEI 2022
mooi uitzicht mallorca fietsen

Op zaterdag 7 mei 2022 vindt de mooie 70.3 Mallorca plaats in Alçudia. Bereid je in deze laatste week goed voor onder begeleiding van tienvoudig nationaal triathlonkampioene Sione Jongstra. In 2021 werd Sione kampioen in haar huidige Age-Group op de 70.3 Mallorca.

Een trainingsweek voor triathleten op het mooie Mallorca met eventueel afsluitend de 70.3. Triathleten die deze week willen gebruiken voor hun voorbereidingen op andere wedstrijden in het seizoen 2022 zijn ook van harte welkom. Deze atleten kunnen extra trainingen doen en hebben de  mogelijkheid om hun eigen trainingsschema te hanteren. Ook is het op de meeste dagen mogelijk om aan te sluiten bij groepsritten van verschillende niveaus.

Programma Trainingsweek

1 mei Vlucht en aankomst. ‘s Avonds bespreking van het programma.
2 mei Fietsen 70.3 Fietsparcours en zwemmen in zee
3 mei Fietsen Cap Formentor & einde middag looptechniek en eventueel aansluitend loop naar keuze
4 mei Rompstabiliteit-stretchen en zwemmen
5 mei Lopen en duurrit
6 mei Zwemmen in zee eventueel losfietsen en fiets inchecken
7 mei 70.3 Mallorca
8 mei Reisdag

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld.

Overig

Sione zal haar jarenlange ervaring en expertise met jullie delen op verschillende facetten van de triathlon. Daarnaast kan ze door haar eigen deelname inside informatie geven over het parcours en advies over langere afstandswedstrijden.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Cabot Pollenca Spa Park in Port de Pollença. De kamers bestaan uit 1 of 2 bedden en hebben een badkamer. Verder is er een klein koelkastje op de kamer voor eigen gebruik. Tevens zijn er voor families 3-persoons- en familiekamers (5 personen maximaal). Verder is het voor gezinnen ook mogelijk een 3-persoonskamer of familie suite (4 personen) te boeken. Een kind in een 3-persoonskamer heeft een voordelig tarief bij 2 betalende volwassenen. In een suite zijn de kosten per volwassene hoger, maar ook hier zijn de kosten voor de kinderen een lager.

Kosten
De kosten voor deze trainingsweek zijn 769 euro per persoon op basis van 2 personen per kamer. Voor 1-persoonsgebruik is dat 899 euro. Partners /kamergenoten, die niet fietsen en geen trainingen volgen, krijgen 60 euro korting.  Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Je krijgt dan, indien mogelijk, een kamergenoot/kamergenote toegewezen. Een kind in een 3-persoonskamer betaalt €50,00 (0-2 jaren), €100,00 (3-6 jaren) en €150,00 (7-14 jaren). Vanaf 14 jaren wordt het volwassenentarief gerekend. Mail voor prijs en beschikbaarheid in een suite naar info@siosport.nl.

Inbegrepen is:

 • 1- of 2-persoonskamer, een badkamer met douche (sommigen ook bad)
 • trainingen o.l.v. tienvoudig nationaal triathlonkampioene Sione Jongstra*
 • gebruik van fitnessruimte
 • gebruik van wellness (op reservering)
 • 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm)
 • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen
 • transfer van en naar de luchthaven op Mallorca
 • ins & outs over 70.3 Mallorca
 • transfer naar de start op race-ochtend van 70.3 Mallorca
 • Siosport wielerhandschoentjes en badmuts (laatste o.a. ook nodig in wellness)*

*(*gelden niet als er gebruik wordt gemaakt van het partnertarief)

Niet inbegrepen in de prijs is:

 • retourvlucht naar Mallorca (wel mogelijkheid om dit erbij te boeken)
 • inschrijving 70.3 Mallorca
 • lunch en andere versnaperingen
 • reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fiets.  Je kan je eigen fiets mee nemen of ervoor kiezen een racefiets te huren. Carbonfiets 140 euro of aluminiumfiets 105 euro (maandag tm zaterdag)

Corona

In overleg met de verschillende partijen is Siosport tot mooie COVID-19 annuleringsvoorwaarden gekomen. Bij annulering door Siosport vanwege vernieuwde maatregelen ivm het COVID-19 virus, krijg je de reissom en fietshuur minus 25 euro administratiekosten retour. Deze annuleringsvoorwaarden zijn alleen geldig tot vertrekdatum. De vlucht zit niet in de standaard reissom en kan dus bij annulering niet bij Siosport verhaald worden.

De week gaat door bij minimaal 10 deelnemers. 
 • iDEAL


Totaal


nl_NLDutch