TRAININGSWEEK LANZAROTE VROUWEN 18-25 MAART 2023

Van zaterdag 18 t/m zaterdag 25 maart 2023 organiseert Siosport de jaarlijkse sportieve  trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. 

 

For English

 

Het accent van de trainingen ligt  net als voorgaande jaren op zwem-, fiets- en loopgebied . Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere triathlon gerelateerde topics. In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen door bijvoorbeeld te shoppen, het eiland te verkennen of naar het strand te gaan.

Naar aanleiding van een afgenomen enquete is het programma weer vernieuwd. De wisseltraining is terug en de driekamp zal over verschillende dagen worden verspreid.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen volgens het weekprogramma in de groep te trainen.

Programma:

Ochtend Middag
Dag 1 Reis en aankomst Zwemtraining
(techniek)
Dag 2 Fietsen afstellen en fietsen 1,5-2 uren Trailrun
Dag 3 Corestability & Fietstraining klimmen, inclusief klimtijdritje 5 km Zwemmen in zee
Dag 4 Rustdag
Dag 5 Zwemmen 1-1,5 uren inclusief 250 meter Fietsrit circa 3 uren
Dag 6 Wisseltraining Lopen inclusief 2 km loopje
Dag 7 Lange fietsrit met lunchstop
Dag 8 Terugreis

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar trainingen worden gegeven.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

KOSTEN

De kosten voor deze sportieve week zijn 739,-  euro voor de week op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 225,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding van Sione Jongstra (tienvoudig Nederlands Kampioene (Elite) en meervoudig Age-Group Wereldkampioene Triathlon);
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vlucht (eigen fiets 25 euro extra)
  • Siosport badmuts en startnummerband

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets (25 euro extra voor hotel transfer vv)  mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 120 euro voor 6 dagen.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het bovenstaand schema moet je niet afschrikken.  De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters (maximaal 14). Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl. Voor inschrijving vul het onderstaande inschrijfformulier in:


  • iDEAL 

Via onderstaande link vind je een compilatie van de week in 2020 (vóór Corona):

 

 

en_USEnglish