Trainingsweek Lanzarote voor vrouwen 2024

Van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 maart 2024 organiseert Siosport de jaarlijkse sportieve  trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. 

 

Dit jaar ligt het accent grotendeels op het fietsen. Verder krijg je een zwem- en looptraining (techniek en spelvorm). Naast de fietstrainingen kun je ook nog individueel of met andere deelneemsters zwemmen of hardlopen.

In het trainingsprogramma is één rustdag opgenomen, die je zelf kunt invullen. De eerste dag en de heuveltraining doen we sowieso gezamenlijk als hele groep, omdat iedereen deze op haar eigen tempo kan rijden. Voor  de andere ritten is er eventueel de mogelijkheid om de fietsters in 2 groepen te verdelen en Ilona (deelneemster die al voor de 10e keer mee zal gaan) de andere groep begeleidt.

Eventueel kan in overleg het weekprogramma worden aangepast. Indien gewenst kun je een training overslaan. Het is wel de bedoeling zoveel mogelijk samen volgens het weekprogramma in de groep te trainen.

Programma:

Ochtend Middag
Dag 1 Reis en aankomst Zwemtraining
Dag 2 Fietsen afstellen, fietsgewenning en techniek; aansluitend duurritje 1,5-2 uurtjes Core stability training
Dag 3 Heuveltraining Tabayesco
Dag 4 Duurritje 2-3 uren met koffiestop Looptraining
Dag 5 Rustdag
Dag 6 Lange rit Mirardor del Rio
Dag 7 Timanfaya
Dag 8 Terugreis

*Trainingen zijn onder voorbehoud en kunnen in overleg om diverse redenen worden gewijzigd/gewisseld, zowel door organisatie als deelneemster.

Je verblijft in de badplaats Costa Teguise in appartementencomplex Santa Rosa. Bij de accommodatie is een overdekt 25 meter zwembad waar ik zaterdagmiddag heb bad heb gehuurd en je op bepaalde tijdstippen (in minimaal 2-tallen) zelf kan zwemmen.  De boulevard met winkels en terrassen ligt op loopafstand van het appartement.

KOSTEN

De kosten voor deze sportieve week zijn 775,- euro voor de week op basis van 2 personen per appartement. Bij 1-persoonsgebruik komt er voor de hele week 235,- euro bij. Het is mogelijk je individueel op te geven voor 2-persoonsgebruik. Dan zal er (indien mogelijk) iemand bij je worden geplaatst.

Inbegrepen is:

  • 2-persoons appartement met kitchenette (volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast), een badkamer met douche (sommigen ook bad) en föhn, TV, airconditioning, telefoon en kluisje; 7 overnachtingen op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm);
  • alle bovenstaande trainingen onder deskundige begeleiding van Sione Jongstra;
  • gebruik van een Leisure pool met ligstoelen;
  • transfer van en naar de luchthaven op Lanzarote voor aangegeven vluchten (eigen fiets 25 euro extra per rit)
  • Siosport buff en Vrouwentriathlon telefoonhoesje

Niet inbegrepen in de prijs is:

  • retourvlucht naar Lanzarote;
  • lunch, drankjes en andere versnaperingen
  • annulerings- en reisverzekering;
  • gebruik van een fiets. Je kunt je eigen fiets (25 euro extra voor hotel transfer vv)  mee nemen of ervoor kiezen een racefiets (carbon) te huren voor 130 euro voor 6 dagen, wil je een luxere versie met schijfremmen dan kost dit 140 euro.

Het is mogelijk om een speciaal ontworpen Siosport Lanzarote fietstenue aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs.

Deze trainingsweek is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het bovenstaand schema moet je niet afschrikken.  De week staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en ook gezelligheid. De trainingsweek zal plaatsvinden bij minimaal 10 deelneemsters (maximaal 14). Geef je nu op om een plaats te reserveren! Zodra er voldoende deelname is, wordt de reis definitief. Je ontvangt dan een e-mail waarna je de vlucht kunt boeken.

Heb je vragen over de trainingsweek, boeking, vlucht of andere zaken? Neem contact op met Sione Jongstra, via info@siosport.nl.

Er zijn nog 3 kamers beschikbaar. Mail naar het info adres voor inschrijving. 

 

 

 

 

en_USEnglish